Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете при избор на 159

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Една кола ако е перфектна си държи цена. Освен ако не е зорлия продавачът. И аз имам отлична 156 SW и няма да я дам за 9000лв. ако ще турско да е.
    И все пак колите стареят и колкото и да е хубава за съжаление се появяват по-нови и по-хубави ... уж, а цените падат. И като поискаш повече пари ти отговарят "Ти луд ли си бе???"
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Какво е мнението ви за тази машина: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...820&f1=details
      Питам, понеже съм изправен пред същата дилема - избор на 159-ка

Comment

Първоначално публикувано от bodi0 Покажи съобщение
        Какво е мнението ви за тази машина: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...820&f1=details
        Питам, понеже съм изправен пред същата дилема - избор на 159-ка
        Тази кола е удряна челно и и липсват еърбеците,затова и е шито таблото.Идвала е при мен в сервиза,затова имам инфо от първа ръка.Аз бих погледнал тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...158&f1=details,може да не са и реални километрите,но си заслужава да се види,колите от Боми ауто винаги са ми правили добро впечатление,явно там има някой който разбира от италианки и имат страхотни попадения.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мъри, благодаря за отговора, в интерес на истината точно тая бръмчалка от Боми ауто си харесах, обаче се усъмних (произведена ноември 2007 на тая цена), освен това за втори път за последните 2 седмици й намалят цената, обаче е в списъка ми с коли за оглед...
          Имам и още едно питане и мисля, че тая информация ще е полезна на всеки, който иска да стане собственик на Алфа (както и на всяка друга кола втора ръка) - става дума за това на какво да обърне внимание при избора, къде за какво да гледа, общо взето съвет практичен някакъв (знам, че най-сигурно е когато колата бъде откарана в сервиз), идеята е когато си там, на място?
          Last edited by bodi0; d.m.y г., 12:51.

Comment

Мъри, благодаря за отговора, в интерес на истината точно тая бръмчалка от Боми ауто си харесах, обаче се усъмних (произведена ноември 2007 на тая цена), освен това за втори път за последните 2 седмици й намалят цената, обаче е в списъка ми с коли за оглед...
            Имам и още едно питане и мисля, че тая информация ще е полезна на всеки, който иска да стане собственик на Алфа (както и на всяка друга кола втора ръка) - става дума за това на какво да обърне внимание при избора, къде за какво да гледа, общо взето съвет практичен някакъв (знам, че най-сигурно е когато колата бъде откарана в сервиз), идеята е когато си там, на място?
            Хубаво е да вземеш човек с теб,който разбира поне малко,да я огледа за удари,да не свети нищо по таблото след като запали колата,как пали,пуши ли/макар че тва при 159 е почти невъзможно,защото има ДПФ филтър/,вече интериора и износването му си е собствена преценка,ако може да се видят реални км.,като я караш да не тропа нищо/имай предвид че 159 е с малко шумно окачване,и има леки паразитни шумове,при преминаване през цепнатини например,или каране по павета/

П.С.Още няколко неща,имай предвид,че избелялата емблема,изтърканите скоростен лост и волан,не са критерии за км. на колата,мойта е на почти 90 000 км. реални,вече един път правих топката,волана е за претапициране и сменях емблемата отпред.Платнения салон на 159 е супер удобен и лесен за почистване,даже имам приятел който казва,че моя салон е по-удобен от кожения на ТИ версията.
            Last edited by Mury; d.m.y г., 12:59.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Имам един познат, който обикаля с един лаптоп из Горубляне и сменя като бесен километрите на колите за 50лв, така че това с реалните километри и на децата им е ясно, че е невъзможно да се провери, а пък въпросните "сервизни книжки", дето са водени "до последно" са 50 евро в Италия...но нещата стоят по тоя начин за съжаление...
              Имам още едно питане, малко настрани от темата, но мисля, че това инфо пак ше е полезно - има ли задължително условие за регистрация на автомобила по постоянно местоживеене (т.е. по лична карта)?

П.П.С. Проверих току-що цени за предни емблеми на Алфа в ebay - 40 брит. лири (демек към 100лв), това с тапицерията подозирам, че е така, возиха ме доста време на кожена и се усеща много студена
              Last edited by bodi0; d.m.y г., 13:09.

Comment

Имам един познат, който обикаля с един лаптоп из Горубляне и сменя като бесен километрите на колите за 50лв, така че това с реалните километри и на децата им е ясно, че е невъзможно да се провери, а пък въпросните "сервизни книжки", дето са водени "до последно" са 50 евро в Италия...но нещата стоят по тоя начин за съжаление...
                Имам още едно питане, малко настрани от темата, но мисля, че това инфо пак ше е полезно - има ли задължително условие за регистрация на автомобила по постоянно местоживеене (т.е. по лична карта)?

П.С. проверих току-що цени за предни емблеми на Алфа в ebay - 40 брит. лири (демек към 100лв), това с тапицерията подозирам, че е така, возиха ме доста време на кожена и се усеща много студена
                Тя предната емблема с орнамента в Аутоиталия беше малко над 100 лв.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Ба тя с тея килограми ако е 115 коня не може да качи баира за Меден Рудник бе Живко...
                  бе за нея не знам ама по миналия петък към 22:00 часа катерише баира на центъра с джипката
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Тази кола е удряна челно и и липсват еърбеците,затова и е шито таблото.Идвала е при мен в сервиза,затова имам инфо от първа ръка.Аз бих погледнал тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...158&f1=details,може да не са и реални километрите,но си заслужава да се види,колите от Боми ауто винаги са ми правили добро впечатление,явно там има някой който разбира от италианки и имат страхотни попадения.
                    Един + за Боми ауто. Но пак очите на 4. Колите им са с пипани километражи, байпасирани тук таме еърбеци, с някой и друг проблем. Но общо взето са по-читави от другите "перфектни" коли. Гледах няколко коли при тях като търсех 147 и ме е яд за една 156 SW 1.8TS '01, че не я взех за 2800. Ма кат слушаш жена ...
                    Last edited by NightRider; d.m.y г., 14:11.
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

Колегата keel да дойде на една среща да се запознаем, мога доста неща да му обясня и покажа за 159. Може после да хареса и 3.2 бензин
                      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        бе за нея не знам ама по миналия петък към 22:00 часа катерише баира на центъра с джипката
                        Ши ти дърпам ушите, що не се обади...

Comment

Колега, разгледай тук.
                          http://suchen.mobile.de/auto/alfa%20...mbitCountry=DE
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                            Една кола ако е перфектна си държи цена. Освен ако не е зорлия продавачът. И аз имам отлична 156 SW и няма да я дам за 9000лв. ако ще турско да е.
                            И все пак колите стареят и колкото и да е хубава за съжаление се появяват по-нови и по-хубави ... уж, а цените падат. И като поискаш повече пари ти отговарят "Ти луд ли си бе???"
                            Няма такъв филм.
                            Няма алфа, която да държи цена.
                            Това, че ти може да й искаш и 20к за твоята е добре. Въпроса, е че никой няма да се обади дори и за 9к.
                            Слезте малко на земята.
                            Колко искате да струва една Алфа на 5-6 години? 50к?
                            Ако цената й беше толкова висока, колкото на друга конкурентна марка, то 70% нямаше да карат Алфа, 25% щяха да са съжалявали вечно, а останалите 3-5% ще си я купят, въпреки цената.
                            Бъдете реалисти. Точно 13-15к си бяха цените на 166-ците на тези години, а една 166-ца е доста по-кола от тази...
                            Спомнете си, когато сте си купували 156-ците и 166-ците за по 15к на колко години са, та ще видите, че една цена от 13-14к въобще не е безбожно ниска, а си е абсолютно реална пазарна.
                            За това всяка кола си струва да се огледа. Тя сама ще си каже дали е мега зле, или се мяташ в мъглата с надеждата да улучиш нещо по-добро.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                              Няма такъв филм.
                              Няма алфа, която да държи цена.
                              Това, че ти може да й искаш и 20к за твоята е добре. Въпроса, е че никой няма да се обади дори и за 9к.
                              Слезте малко на земята.
                              Колко искате да струва една Алфа на 5-6 години? 50к?
                              Ако цената й беше толкова висока, колкото на друга конкурентна марка, то 70% нямаше да карат Алфа, 25% щяха да са съжалявали вечно, а останалите 3-5% ще си я купят, въпреки цената.
                              Бъдете реалисти. Точно 13-15к си бяха цените на 166-ците на тези години, а една 166-ца е доста по-кола от тази...
                              Спомнете си, когато сте си купували 156-ците и 166-ците за по 15к на колко години са, та ще видите, че една цена от 13-14к въобще не е безбожно ниска, а си е абсолютно реална пазарна.
                              За това всяка кола си струва да се огледа. Тя сама ще си каже дали е мега зле, или се мяташ в мъглата с надеждата да улучиш нещо по-добро.
                              ееее, прочети малко по-внимателно какво съм написал
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                                Колегата keel да дойде на една среща да се запознаем, мога доста неща да му обясня и покажа за 159. Може после да хареса и 3.2 бензин
                                Хмммм - Бояне като те слушам се замислям дали аз да не дойда на една среща и да ми обадиш оферта за твоята
                                За колегата - тази кола от Боми Ауто може съвсем спокойно да си е толкова като цена - гледайки я е напълно лишена от оборудване, което в общи линии е стандартно (нямаш круиз контрол, управление на радиото от волана, парктроник, ел седалки или поне на водача). Така че когато има обявена такава цена, в повечето случаи си има и защо - я колата не е читава, я е силно "Спартанско" окомплектована - бюджетна кола. А моето мнение е че глезотийките радват

---------- Post added at 01:45 ---------- Previous post was at 01:30 ----------

А на тази какво може да й има http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...460&f1=details Защото си е фул ектри - ето това за мен би било оферта, която трябва да се види
                                Last edited by Tsetso Milanov; d.m.y г., 01:34.
                                Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

Working...
                                X